Makreelvissen Den Helder

Makreelvissen vanuit Den Helder

Met De Mercuur makreelvissen vanaf Den Helder

Voor een dagje makreelvissen vanuit de haven van Den Helder bent u bij Sportvisserij Mercuur op de juiste plek. Wij bieden verschillende arrangementen aan waarbij u kunt genieten van de open zee terwijl u aan het sportvissen bent. Makreelvissen kan vanuit Den Helder met u als opstapper, maar het schip huren voor een groep is ook mogelijk. Ook kinderen zijn van harte welkom.  Het eerste kind t/m 12 jaar mag gratis mee, het tweede kind t/m 12 jaar mag mee met 50% korting.

Voor een gezellige dag uit

Makreelvissen op de Noordzee vanaf Den Helder is erg leuk en gezellig. Het is dan ook een ideale oplossing als u iets zoekt dat u kunt doen als personeelsuitje of een originele activiteit met uw vrienden. Verse zeepieren zijn aan de wal te kopen terwijl haken en lood aan boord verkrijgbaar zijn.

Prima voorzieningen

De Mercuur is een schip van 40 meter lang en 8 meter breed. Door de forse omvang kunt u vertrouwen op een stabiele en veilige reis. Tijdens het makreelvissen vanuit Den Helder vindt u op het visdek twee robuuste vistafels. Bovendien heeft het schip een ruime, gezellige kantine, een moderne kombuis maar wel ouderwets lekker eten.

Maak nu een reservering

Aarzel niet om een plek bij ons te reserveren voor u of uw groep. U gebruikt hiervoor het reserveringsformulier op de website. Wilt u contact met ons opnemen? Op de Contactpagina vindt u een formulier. U kunt ook mailen naar info@sportvisserijmercuur.nl om een dag sportvissen te reserveren. Let op! graag datum erbij vermelden en mobiele telefoonnummer of bellen met 0227 – 511417.

Reserveer nuBel 0227 511 417

vertrek 07.45 aanwezig 07.15

aankomst ± 16.00 uur