Asverstrooiing op zee

Een waardige asverstrooiing op zee

Wij helpen u met het organiseren van een asverstrooiing op zee

Een asverstrooiing op zee is de wens van velen. Wij willen deze laatste wens graag helpen in vervulling te brengen. Daarom kunt u op De Mercuur terecht voor een asverstrooiing op zee. Wij zorgen natuurlijk voor een professionele instelling en een passend respectvolle omgang. Uiteraard wordt bij de verstrooiing zo veel mogelijk voldaan aan de wensen van de nabestaanden.

Familie en vrienden

Wanneer wij een asverstrooiing op zee voor u realiseren, vaart De Mercuur uitsluitend uit met de nabestaanden. Wij varen uitsluitend uit voor de verstrooiing, waarbij u alle gelegenheid heeft om afscheid te nemen. Heeft u wensen wat betreft de bijeenkomst, de catering of de muziek dan zullen wij ons uiterste best doen dit voor u mogelijk te maken.

De Mercuur

Het schip dat wij gebruiken om een asverstrooiing op zee te verzorgen is De Mercuur. Dit schip heeft een geschiedenis die terug strekt tot de vorige eeuw. Het is een groot schip wat betekent dat u kunt rekenen op een stabiele en veilige tocht. Bovendien kunnen wij u accommodaties aanbieden die uitstekend verzorgt zijn en zorgen voor een rustige reis.

Contact

Uiteraard staan wij u graag te woord wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden betreffende een asverstrooiing. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0227 – 511417, een mail te sturen naar info@sportvisserijmercuur.nl of door ons online contactformulier in te vullen.

Array