Bedrijfsuitje zeevissen in Noord-Holland

Een bedrijfsuitje zeevissen is de perfecte manier om samen met uw collega’s te genieten van een dag vissen op de Noordzee. Het schip De Mercuur biedt plaats aan 72 personen en vaart dagelijks uit vanuit de haven van Den Helder. Met een bedrijfsuitje zeevissen in Noord-Holland komt u weer heerlijk fris thuis.

Zeevissen met uw collega’s bij Sportvisserij Mercuur

  • Zeevissen vanaf € 55,- p.p.
  • Leuke teambuilding activiteit
  • Ruimte voor groepen tot 72 collega’s
  • Mogelijkheid tot huren van visuitrusting
  • Geheel verzorgd ‘all-in’ pakket

Wilt u een bedrijfsuitje zeevissen bij Sportvisserij Mercuur reserveren? Bel ons op het nummer 0227 511 417 of vul het reserveringsformulier in.

Prijzen zeevissen met uw bedrijf

Een personeelsuitje zeevissen kan bij Sportvisserij Mercuur al vanaf € 40,- per persoon. In onderstaande tabel vindt u alle prijzen voor onze personeelsuitjes zeevissen:

Huur boot

Arrangement zeevissen Prijs p.p.
Bedrijfsuitje makreel zeevissen € 50,-
Bedrijfsuitje makreel zeevissen (All-in)* € 75,-
Bedrijfsuitje kabeljauw zeevissen € 50,-
Bedrijfsuitje kabeljauw zeevissen (All-in)* € 75,-
Bedrijfsuitje zeevissen lange wrakkentocht € –,-
Bedrijfsuitje zeevissen lange wrakkentocht (All-in)* € –,-

* Het All-in arrangement bestaat uit: Opstapprijs, huur complete hengel, 1 koffie, 3 x bier of fris, broodje bal en een broodje ham of kaas.

Direct reserveren

Prijzen voor het volledig afhuren van het schip

Het is mogelijk om ons schip ‘De Mercuur’ af te huren, zodat u en uw collega’s in alle rust kunnen genieten van een dag zeevissen. Klik hier voor de prijzen.

Direct reserveren

Hengels huren

Zeevissen vraagt om een sterke, zeewaardige hengel. Als u deze niet heeft, dan kunt u bij Sportvisserij Mercuur een hengel en bijbehorende accessoires huren. U heeft hierbij de keuze uit een losse hengel of een hengel inclusief paternoster, octopus en lood voor het sportvissen.

Materiaal huren Prijs
Hengel € 12,-
Paternoster € 2,50
Octopus € 2,50
Lood € 2,50
Hengel compleet € 17,-

De verschillende bedrijfsuitjes

Vanuit de haven van Den Helder vaart De Mercuur dagelijks uit om te gaan zeevissen op de Noordzee. Voor uw personeelsuitje sportvissen kunt u kiezen uit drie activiteiten:

Bedrijfsuitje wrakvissen

Wrakvissen is een spannende manier van zeevissen. De kapitein vaart de Noordzee op en verankert het schip boven één van de vele wrakken die op de bodem van de Noordzee liggen. De scheeps- en vliegtuigwrakken zijn een ideale schuilplaats voor kabeljauw: ze bieden beschutting en herbergen grote hoeveelheden voedsel. Samen met uw collega’s kunt u op De Mercuur genieten van een spannende dag zeevissen. Jullie zijn een dag van de werkvloer af en werken op ontspannen wijze aan het groepsgevoel. Een bedrijfsuitje zeevissen brengt het team van collega’s dichter tot elkaar.

Tijdsduur bedrijfsuitje wrakvissen: van 08.00 tot 16.30 uur

Wilt u een bedrijfsuitje wrakvissen reserveren? Klik op de button om direct een reservering te maken:
Array

Bedrijfsuitje kabeljauw vissen

Op De Mercuur kunt u van begin oktober tot eind mei op kabeljauw vissen. Met een bedrijfsuitje kabeljauw vissen gaan jullie een dag aan boord van De Mercuur en vissen jullie voornamelijk boven wrakken naar deze populaire vissoort. De kabeljauw die jullie vangen kan direct schoongemaakt worden op één van de schoonmaaktafels aan boord van De Mercuur. De vis mag na afloop uiteraard mee naar huis genomen worden.

Tijdsduur bedrijfsuitje kabeljauw vissen: van 08.00 tot 16.30 uur

Wilt u een bedrijfsuitje kabeljauw vissen reserveren? Klik op de button om direct een reservering te maken:
Array

Bedrijfsuitje makreelvissen

Voor een bedrijfsuitje makreelvissen kunt u bij Sportvisserij Mercuur terecht van begin juni tot eind september. De Mercuur heeft een speciale viszoeker aan boord die grote scholen van deze langwerpige vis opspoort. Na de lokalisatie blijft het schip boven de school drijven, zodat jullie een zeer grote vangkans hebben. De vissen die jullie vangen, mogen jullie zelf schoonmaken en na afloop mee naar huis nemen.

Tijdsduur bedrijfsuitje makreelvissen: van 08.00 tot 16.00 uur

Wilt u een bedrijfsuitje makreelvissen reserveren? Klik op de button om direct een reservering te maken:

Array

Div. Arrangementen als afsluiting van het bedrijfsuitje

Een dag zeevissen maakt de mens hongerig. Bij Sportvisserij Mercuur is het daarom mogelijk om een Arrangement bij te boeken voor tijdens het sportvissen.

Captains Diner € 15,- p.p.

Kapucijners met spek, gebakken uienringen, piccalilly, Amsterdamse uien, uitgebakken spekjes, speklappen, appelcompote, salade.

Nasi a la Krijgsman € 12,50 p.p.

Nasi, rijst, atjar, kroepoek, gehaktballetjes in saus, sate met pindasaus, rendang daging.

BBQ arrangement € 21,50

Hamburger,  bbq worst, 2 stokjes sate, speklapje, stokbrood kruidenboter, div. sauzen, 2 soorten salade

Over het schip ‘De Mercuur’

De Mercuur is een groot en robuust schip dat in de vorige eeuw dienst heeft gedaan als betonningsvaartuig. Het schip is veertig meter lang en acht meter breed: dit biedt ook in zwaar vaarwater de nodige stabiliteit en veiligheid voor het sportvissen. De afmetingen van De Mercuur geven onze bezoekers voldoende ruimte op het dek; er is zelfs nog plaats voor twee grote vistafels. Hierop kan de vers gevangen vis gelijk schoongemaakt worden.

In 1995 is het schip verbouwd en voorzien van een ruime kantine. In de kantine kunnen de vissers uitrusten en op krachten komen. Het schip is tevens voorzien van diverse moderne technologieën, zoals radar, GPS, plotter en echolood. De Mercuur heeft alles in zich om jullie een geslaagd bedrijfsuitje zeevissen te bezorgen.

Neem contact op met Sportvisserij Mercuur

Heeft u vragen over onze bedrijfsuitjes zeevissen of wilt u een dagje sportvissen reserveren? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0227 511 417 of ga naar de reserveringskalender.

Array