Vissen Op De Noordzee

Met ons vissen op de Noordzee

Ontspannen vissen op de Noordzee

Wilt u een dagje vissen op de Noordzee? Deze vorm van vissen is niet alleen erg leuk om eens mee te maken, maar ook goed voor een gezellig dagje uit. Wij nodigen u uit met De Mercuur mee te gaan vissen op de Noordzee. Wij bieden u diverse vistochten, waarbij u kunt gaan vissen naar makreel of kabeljauw.

Mogelijkheden

Wilt u gaan vissen op de Noordzee naar makreel, dan kunt u met de Mercuur mee tussen begin juni en eind september. Tussen begin oktober en eind mei kunt u met De Mercuur mee om te vissen naar kabeljauw. U bent van harte welkom om met een klein gezelschap mee te gaan, maar ook grote gezelschappen behoren tot de mogelijkheden. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie over de vele mogelijkheden om te gaan vissen.

Het schip

De Mercuur is een betrouwbaar schip dat een geschiedenis heeft die in de vorige eeuw begon. Met een lengte van 40 meter en een breedte van 8 meter zorgt het dat u een stabiele en veilige reis tegemoet kunt zien. Bovendien is in 1995 het hele schip verbouwd om te zorgen dat u comfortabel kunt vissen op de Noordzee.

Contact

Heeft u interesse, dan kunt u online een dag sportvissen reserveren. Wenst u meer informatie over de vistochten met De Mercuur? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 0227 – 511417, te mailen naar info@sportvisserijmercuur.nl of door het online contactformulier in te vullen.

Array