Wrakvissen

Wij varen in de maanden oktober, november, maart, april en mei weer op de wrakken ( december, januari, februari varen wij niet). De vis bevindt zich tussen de wrakken die op de Noordzee zijn gezonken, en dat zijn er nogal wat! Onze kapitein brengt u naar de beste wrakken toe, zodat u de kabeljauw alleen maar hoeft op te vissen.

vertrek om: 08.00 aanwezig om 07.15

Reserveer nuBel 0227 511 417

SAM_0960

Tarieven voor kabeljauw vissen

Wij hanteren de volgende tarieven voor het kabeljauw vissen.

Huur boot

  • maandag t/m donderdag  € 1.500,-
  • vrijdag  € 1.700,-

Opstapprijs: € 42,-
Bakje pieren: € 5,-
Huur complete hengel: € 15,-

All-In Kabeljauw vissen

Voor maar € 64,- krijgt u een all-in pakket bij het sportvissen. Daar zit bij inbegrepen:

  • opstapprijs
  • huur hengel compleet
  • 1 koffie
  • 3 x bier of fris
  • broodje bal
  • broodje ham of kaas

De Mercuur: de beste keuze voor kabeljauw vissen

kajuit kajuit2

Onze vissersboot De Mercuur is een groot schip dat uitstekend is uitgerust om van het kabeljauw vissen een mooi avontuur te maken. Het schip is uitgerust met de nieuwste apparatuur om de wrakken te vinden. De schipper heeft radar, GPS, plotter en echolood tot zijn beschikking om u naar de kabeljauw te brengen, zodat u kunt sportvissen.

Het ruime dek biedt genoeg ruimte om de kabeljauw binnen te hengelen. Ook hebben wij ruime schoonmaak tafels waar u uw gevangen vis kunt schoonmaken en fileren. U heeft zo een heerlijk schoon vers maaltje kabeljauw filet voor thuis. Ook benedendeks kunt u zich vermaken met een ruime kantine waar u lekker kunt bijkomen van het vissen. De kombuis is modern, maar biedt ouderwets lekkere gerechten.

De kabeljauw

SAM_2113

De kabeljauw (Gadus morhua) is een vissoort die veel voor komt in de Noordzee en de Atlantische Oceaan. Ze kunnen 150 centimeter worden, maar het gemiddelde ligt zo rond de 85 centimeter. Kabeljauwen voelen zich het meest op hun gemak op een diepte van 20 tot 600 meter. Elk jaar keren de volwassen kabeljauwen terug naar hun geboorteplek om zich daar voort te planten. Door zijn lekkere smaak en losse structuur is de kabeljauw een populair ingrediënt voor menig gerecht. Zelf voedt de kabeljauw zich voornamelijk met mosselen, kreeftjes, garnalen, visjes en krabjes.

Sportvissen op de Noordzee

Naast kabeljauw vissen bieden wij nog meer vistrips aan voor sportvissers. Zo kunt u bij ons ook makreel vissen, wrakvissen en zeevissen. Reserveer direct een dagje vissen via de reserveringskalender
ReserveringskalenderBel 0227 511 417