Sportvissen Den Helder

Ga een dag mee met ons schip de Mercuur voor een ontspannen dag sportvissen. Met vrienden of collega’s maakt u er een gezellige dag van. Ook is het mogelijk om de hele familie mee te nemen, kinderen zijn altijd welkom bij ons. Omdat het vissen op zee niet moeilijk is, is het ook voor kinderen leuk om mee te gaan.

Sportvissen vanuit het door water omgeven Den Helder

Den Helder is de noordelijkste plaats op het vasteland van Noord-Holland. De stad is aan drie zijden omringd door water, wat het een uitstekende locatie maakt voor Sportvisserij Mercuur. Met ons sportvisschip varen we dagelijks uit vanuit onze  thuishaven in Den Helder om te vissen op de Noordzee.

Sportvissen op de Noordzee vanaf Den Helder

Sportvissen is in Den Helder een zeer geliefde sport. Jong en oud, arm en rijk mogen graag een dagje gaan vissen. Er zijn dan ook voldoende wateren in de omgeving om dit te doen. Wij bieden u de mogelijkheid met De Mercuur mee te gaan sportvissen op de Noordzee, vanuit Den Helder. U bent van harte welkom. Bekijk op onze reserveringskalender op welke dagen u kunt reserveren.

Het echte visserijleven

Uiteraard is sportvissen niet alleen in Den Helder een populaire buitensport. Door heel Nederland geniet men met volle teugen van sportvissen. Den Helder is een plaats waar het echte visserijleven nog leeft en waar sportvissers dan ook graag komen. Komt u naar De Mercuur om te gaan vissen op de Noordzee, dan raden wij u ook zeker aan nader kennis te maken met de omgeving.

Het schip

Als u besluit mee te gaan met het sportvissen vanuit Den Helder, betreedt u De Mercuur. Dit voormalig betonningsvaartuig is 40 meter lang en 8 meter breed. Dit betekent dat u tijdens de reis kunt vertrouwen op stabiliteit en veiligheid. Bovendien is het schip compleet verbouwd in 1995, waarbij het is uitgerust met een moderne kombuis, gezellige kantie en prima sanitaire voorzieningen.

Wij helpen u graag

Wilt u gaan sportvissen? U kunt mee op De Mercuur om op de Noordzee te gaan vissen. Wij vertrekken vanuit de haven van Den Helder. U kunt online reserveren op onze website, waar u ook alles leest over de vele mogelijkheden op De Mercuur. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sportvisserijmercuur.nl, bellen naar 0227 – 511417 of ons online contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst.

Array