Sportvissen Noordzee

Ontdek de mooiste visstekken op de Noordzee: onze ervaren kapiteint brengt u naar visrijke locaties, zodat u de hele dag kunt genieten van het sportvissen. Met onze apparatuur vinden we scholen vis en dan is het tijd om uw hengel uit te gooien.

Gezellig sportvissen op de Noordzee

In de Noordzee vindt u vele soorten vissen en andere zeedieren, van makrelen en kabeljauwen tot haaien, kreeften en roggen. Daarom is de Noordzee de perfecte locatie voor een vistrip. Bij Sportvisserij Mercuur gaan we op zoek naar de plekken waar we veel kabeljauwen of makrelen vinden, zodat u een goede vangst binnenhaalt. Neem uw vrienden mee voor een gezellig dagje uit op zee.

Samen met een groep sportvissen op de Noordzee

Wilt u graag eens genieten van sportvissen op de Noordzee? Met De Mercuur nemen wij u als opstapper graag een dagje mee. Hier kunt u genieten van de open zee en het vissen in deze omgeving. Wilt u een dag organiseren voor een open groep? Ook dan kunt u bij ons terecht voor het sportvissen op de Noordzee. Bekijk op de reserveringskalender wanneer u de boot kunt afhuren.

Voor groepen tot 72 personen

Een dagje sportvissen op de Noordzee, vanuit Den Helder, is ideaal als bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld tochtje met een vriendengroep of club. U kunt met De Mercuur mee gaan sportvissen met grotere gezelschappen. Wanneer wij gaan vissen naar makreel, dan is het maximum aantal personen 72. Bij vissen naar kabeljauw houden wij een maximum van 52 personen aan.

Arrangementen

U kunt gaan sportvissen op de Noordzee op makreel tussen half juni en eind september. Wilt u op kabeljauw gaan vissen, dan kunt u met De Mercuur mee tussen 1 oktober en half juni. Wanneer u mee wilt gaan sportvissen, dan kunt u diverse (avond)arrangementen reserveren. Neemt u gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. Wij maken er gegarandeerd een onvergetelijk uitje van.

Contact

Wilt u met ons mee gaan, dan kunt u uw bezoek online reserveren. Wenst u meer informatie en kunt u dit op onze site niet vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0227 – 511417, mail naar info@sportvisserijmercuur.nl of maak gebruik van het online contactformulier.