Sportvissen Noordzee

Ontdek de mooiste visstekken op de Noordzee: onze ervaren kapitein brengt u naar visrijke locaties, zodat u de hele dag kunt genieten van het sportvissen. Met onze apparatuur vinden we scholen vis die u kunt vangen. Het is enkel nog aan u om de hengel uit te gooien en te genieten van uw vrije tijd.

GEZELLIG SPORTVISSEN OP DE NOORDZEE

In de Noordzee vindt u vele soorten vissen en andere zeedieren: van makrelen en kabeljauwen tot haaien, kreeften en roggen. Daarom is de Noordzee de perfecte locatie voor een vistrip. Bij Sportvisserij Mercuur gaan we op zoek naar de plekken waar we veel kabeljauwen of makrelen vinden, zodat u een goede vangst binnenhaalt. Neem uw vrienden mee, maak er een familie-uitje van of kies voor een teambuildinguitje op de Noordzee. Maak er een gezellige sportvisdag van.

SAMEN MET EEN GROEP SPORTVISSEN OP DE NOORDZEE

Wilt u graag eens sportvissen op de Noordzee? Met De Mercuur nemen we u als opstapper graag een dagje mee. Hier kunt u genieten van de open zee en het vissen in deze omgeving. Wilt u een dag organiseren voor een open groep? Ook dan kunt u bij ons terecht.

VOOR GROEPEN TOT 72 PERSONEN

Een dagje sportvissen op de Noordzee vanuit Den Helder is ideaal als bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld als tochtje met een vriendengroep of club. Ook met grotere gezelschappen kunt u met De Mercuur sportvissen. Wanneer we vissen naar makreel, dan kunnen er maximaal 72 personen mee. Bij vissen naar kabeljauw houden we een maximum van 52 personen aan. Bekijk op de reserveringskalender wanneer u de boot kunt afhuren.

ARRANGEMENTEN

Op de Noordzee kunt u tussen half juni en eind september vissen op makreel. Wilt u op kabeljauw vissen, dan kunt u met De Mercuur mee tussen 1 oktober en half juni. Wilt u mee gaan sportvissen, dan zijn er diverse (avond)arrangementen beschikbaar. Neemt u gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. We maken er gegarandeerd een onvergetelijk uitje van.

Sportvissen op andere locaties

Met Sportvisserij Mercuur kunt u op diverse locaties sportvissen. We verwelkomen u graag voor een prachtige tocht langs de kust van Den Helder of het Waddeneiland Texel. Het is ook mogelijk om met De Mercuur op zee te vissen onder onze begeleiding. Neem contact met ons op om de opties te bespreken of boek gelijk via onze reserveringskalender.

Het aanbod van Sportvisserij Mercuur

Bij Sportvisserij Mercuur is sportvissen geen dag hetzelfde. U vist niet alleen op diverse locaties, maar ook op verschillende manieren en op een rijke variatie aan vissensoorten. Zo helpen we u graag op weg als u wilt wrakvissen, makreelvissen of kabeljauwvissen. We bieden een afwisselend aanbod aan vistochten op zee en aan de kust. Bekijk welke tocht het beste bij u past en boek direct om verzekerd te zijn van een plaatsje op De Mercuur.

CONTACT

Wilt u een dagje heerlijk ontspannen op de Noordzee met een fris briesje door uw haren? Neem dan contact op met Sportvisserij Mercuur door te bellen naar 0227 – 511417, mail naar info@sportvisserijmercuur.nl of maak gebruik van het online contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.