Bootvissen Noordzee

Genieten van bootvissen op de Noordzee

Uitstekend bootvissen op de Noordzee

Als u wilt genieten van bootvissen op de Noordzee, bieden wij verschillende dagtochten aan waarmee u dit kunt meemaken. Ons schip is uitstekend geschikt voor een trip op zee en ook de bemanning heeft jarenlange ervaring. Bovendien is bootvissen op de Noordzee erg leuk om te doen.

Sportvissen op De Mercuur

Het schip waar u op vaart is De Mercuur, een voormalig betonningsvaartuig dat vele jaren dienst heeft gezien. In 1995 is het hele schip verbouwd om te zorgen dat u er veilig en comfortabel op kunt bootvissen op de Noordzee. Met een lengte van 40 meter en een breedte van 8 meter is het een fors schip.

Diverse dagtochten

Bij ons geniet u van verschillende dagtochten terwijl wij vissen naar kabeljauw of makreel. Wij nodigen u ook uit om met een groep De Mercuur te reserveren. Zo kunt u met uw vrienden, familie of bedrijf gaan bootvissen op de Noordzee.

Maak nu een reservering

Wij helpen u graag met het maken van een reservering voor een dag sportvissen. U vindt het formulier hiervoor op de website. Direct contact met ons opnemen is ook mogelijk. Bel daarom met 0227 – 511417 of stuur een mail naar info@sportvisserijmercuur.nl.

Array