Sportvissen Texel

Sportvissen is een van de meest beoefende buitenactiviteiten onder Nederlanders. Naar schatting zijn er jaarlijks twee miljoen Nederlanders die regelmatig vissen. De mooiste locaties om te sportvissen zijn in de Noordzee, aan de kust bij Den Helder of op Texel.

Gezellig sportvissen op Texel

Aan de kust bij Texel vindt u diverse soorten vissen en zeedieren,  van kabeljauw of makreel tot kreeft en garnalen. Dit maakt de kust bij Texel een prachtige locatie om te sportvissen met Sportvisserij Mercuur.

Sportvissen met een groep

Sportvissen in Den Helder, op de Noordzee of aan de kust bij Texel is perfect voor een bedrijfsuitje, familiedag of met vrienden samen. U kunt ons boeken voor een actieve middag vol met spanning op de open zee. Bekijk onze reserveringskalender om erachter te komen op welke dagen u ons kunt boeken deze zomer.

Sportvissen op de Noordzee of bij Den Helder

Behalve onze vistocht, die u langs de kust van Texel brengt, is het ook mogelijk om te sportvissen op de Noordzee of bij Den Helder. Onze boot vaart van mei tot en met september dagelijks uit voor de gezelligste vistochten. En het beste? U hoeft zelf geen benodigdheden aan te schaffen. We zorgen dat alles aanwezig is om uw dag tot een groot succes te maken.

Onze sportvistochten

U boekt Sportvisserij Mercuur voor diverse sportvistochten. Zo kunt u met behulp van De Mercuur bijvoorbeeld:

Het is natuurlijk ook mogelijk om De Mercuur te boeken voor de hele dag. Met een ruime kombuis en kantine aan boord kunt u genieten van een prachtige dag met een fris zeebriesje.

Neem contact op

Wilt u ons boeken voor een prachtige vistocht op de Noordzee of langs de Texelse kust? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder bij het boeken van een vistocht of het beantwoorden van al uw vragen. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct te boeken via onze reserveringskalender.