Sportvissen Texel

Kom een dagje sportvissen bij Sportvisserij Mercuur. Met ons robuuste schip varen wij de Noordzee op en vlakbij Texel gooien we de hengels uit. Neem uw vrienden, familie of collega’s mee voor een ontspannen en gezellige dag op zee. Ook kinderen zijn welkom om te komen vissen.

Sportvissen bij waddeneiland Texel

Texel is het grootste Nederlandse waddeneiland en ligt dichtbij Den Helder, onze thuishaven. Het eiland ligt tussen de Waddenzee en de Noordzee. Doordat we niet ver hoeven te varen naar Texel kost de reis weinig tijd en zijn we snel op de vislocatie. Zo zorgen we dat u veel effectieve vistijd heeft.

Een dagje sportvissen vlakbij Texel

Wilt u ook eens gezellig gaan sportvissen bij Texel? Dan kunt u mee met De Mercuur. Dit schip brengt u vlakbij dit waddeneiland. U kunt gaan sportvissen in de buurt van Texel als opstapper, maar u bent ook welkom om ons schip af te huren voor uw groep. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is.

Voor groepen en individuen

Wij bieden verschillende arrangementen en dagtochten aan waar u gebruik van kunt maken. Naast het sportvissen bij Texel is het ook mogelijk om te gaan kabeljauwvissen of makreelvissen. Bovendien zijn een lange wrakkentocht en tweedaagse tochten ook mogelijk. Allemaal erg leuk om als bedrijfsuitje of familiefeest te doen! Bekijk onze reserveringskalender voor de beschikbare data.

Schip in uitstekende staat

Het schip De Mercuur is speciaal omgebouwd in 1995 om het mogelijk te maken te gaan sportvissen bij Texel. Met een lengte van 40 meter en een breedte van 8 meter is dit forse schip erg stabiel en veilig. Bovendien heeft het een zeer ruim visdek, een moderne kombuis en een gezellige kantine. Verse zeepieren zijn voor vertrek aan wal te kopen, terwijl haken en lood aan boord verkrijgbaar zijn.

Direct reserveren

Neem contact met Sportvisserij Mercuur op om een reservering te maken. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0227 – 511417 maar mailen kan ook naar info@sportvisserijmercuur.nl. Op de website vindt u bovendien een contact- en reserveringsformulier.