Wrakvissen

Wrakken tocht

Wrakvissen is voor velen een hele spannende manier van vissen. Er wordt bij wrakvissen namelijk gevist boven een wrak dat op de bodem van de zee ligt. Deze scheeps- of vliegtuigwrakken zijn een schuilplaats voor kabeljauw, steenbolken, wijting en schar; zij vinden er namelijk veel voedsel en een goede beschutting.

Wilt u een spannende dag wrakvissen op de Noordzee? Neem contact op met Sportvisserij Mercuur via 0227 – 511 417 of vul het reserveringsformulier in.

Waarom een wrakken tocht op De Mercuur?

  • Wrakvissen: €55,- per dag
  • Schip met moderne apparatuur
  • Direct uw gevangen vis schoonmaken

Onlangs ben ik een dag mee geweest op De Mercuur om te wrakvissen. Veel vis gevangen die ik aan boord direct kon schoonmaken. Daar heb ik ’s avonds heerlijke kibbeling van gemaakt. Een perfecte dag voor de visliefhebber!

– Johan, Den Helder

 

Wrakvissen met een grote vangkans

Vooral in het voor en najaar worden de wrakken bevolkt door grote hoeveelheden kabeljauw, steenbolken en wijting die een veilig onderkomen zoeken. Door de grote vangkans zijn de wrakken ideale plekken om een hengel uit te gooien.

Wrakvissen op het schip De Mercuur

Wrakvissen doen wij met het schip De Mercuur, een zeewaardig schip van veertig meter lang en acht meter breed. Deze afmetingen zorgen tijdens het wrakvissen voor veel stabiliteit en veiligheid. Daarnaast voldoet het schip aan de strenge veiligheidseisen zodat onze reis veilig eindigt in de haven, en niet op de bodem van de Noordzee. De Mercuur heeft verder een ruim visdek en grote vistafels waarop u uw vangst gelijk schoon kunt maken. Om bij te komen van het intensieve sportvissen kunt u terecht in de ruime, moderne en gezellige kantine. Het schip is van alle gemakken voorzien om uw dag wrakvissen onvergetelijk te maken.

Tarieven van wrakvissen

Wrakvissen op De Mercuur is zeer scherp geprijsd. Voor maar €50, verblijft u de hele dag op het schip en kunt u genieten van de spanning van het vissen boven het wrak van een gezonken schip.

Tarieven van wrakvissen

Wrakvissen op De Mercuur is zeer scherp geprijsd. Voor maar €50, verblijft u de hele dag op het schip en kunt u genieten van de spanning van het vissen boven het wrak van een gezonken schip.

Reserveren voor een dag wrakvissen

Wilt u een dag wrakvissen op De Mercuur? Vul dan het reserveringsformulier in, wij zullen uw reservering zo snel mogelijk bevestigen.

De Mercuur is het perfecte schip om mijn grote hobby uit te oefenen: wrakvissen. Het is spannend, uitdagend en aan boord van De Mercuur is het altijd gezellig. Ik kan het iedereen aanraden!

– Gert, Julianadorp

Geen eigen hengel voor het wrakvissen?

Voor wrakvissen heeft u een goede zeehengel nodig. Heeft u deze niet? Voor maar €15,- huurt u bij ons een zeewaardige hengel inclusief lood en paternoster.

Als u zelf beschikt over een zeewaardige hengel, dan mag u die uiteraard meenemen.

Catering aan boord van De Mercuur

Wrakvissen is een vermoeiende sport. In onze kantine is daarom een ruim assortiment verkrijgbaar om weer op krachten te komen. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Koffie, thee, frisdrank
  • Bier, Jägermeister, borrel
  • Snoep en chips
  • Verschillende broodjes en snacks

Meer visuitjes

Naast wrakvissen kunt u bij Sportvisserij Mercuur nog meer visuitjes reserveren:

Contact en reserveren

Heeft u vragen over wrakvissen bij Sportvisserij Mercuur? Neem gerust contact met ons op. Direct reserveren voor een dagje sportvissen? Ga dan naar de reserveringskalender.

Array