Kabeljauw Vissen Den Helder

Wilt u kabeljauw gaan vissen vanuit Den Helder?

Met De Mercuur kabeljauw vissen vanaf Den Helder

Heeft u altijd al eens kabeljauw willen vissen, dan kunt u met ons mee vanuit Den Helder. Met behulp van ons schip en een ervaren bemanning geniet u van een dag op de Noordzee. Op kabeljauw vissen is makkelijk te doen vanaf Den Helder. Bovendien kennen wij de beste plekken om deze vis te vinden.

Uitstekend geschikt

Het schip waar u mee gaat varen is De Mercuur. Deze is uitstekend geschikt om u mee te nemen om te kabeljauw vissenvanuit Den Helder. Bovendien vindt u er een moderne kombuis, een ruime en gezellige kantine, een zeer ruim visdek en heeft de brug de beste apparatuur zoals sonar, GPS en een echolood.

Voor een fantastische ervaring

U bent bij ons welkom om kabeljauw mee te komen vissen vanaf de haven van Den Helder. Als opstapper kunt u zelf met ons mee, maar het is ook mogelijk De Mercuur af te huren voor een groep. Voor kabeljauw is de maximale groep 60 personen. Ideaal voor een familie-uitje, maar ook als bedrijfstrip is het een uitstekende activiteit.

Neem direct contact op

Wij helpen u meteen als u contact met ons opneemt. Bel daarom gerust naar 0227 – 511417. Mailen is ook mogelijk naar info@sportvisserijmercuur.nl. Op de website kunt u bovendien zowel een contact- als een reserveringsformulier vinden voor het sportvissen.

Array