Kabeljauwvissen Noordzee

Gaan kabeljauwvissen op de Noordzee

Kabeljauwvissen op de Noordzee met De Mercuur

Wanneer u wilt ervaren hoe het is om te gaan kabeljauwvissen op de Noordzee, neemt De Mercuur u graag mee. U kunt mee als opstapper of u kunt het schip afhuren voor een groep. Dit maakt kabeljauwvissen op de Noordzee een ideale dagtocht voor een familie-uitje, bedrijfstrip of gewoon een leuke dag met vrienden.

Arrangementen en tochten

Sportvisserij Mercuur biedt meerdere arrangementen en tochten aan die u een leuke dag zullen bezorgen. Naast kabeljauwvissen kunt u gaan makreelvissen op de Noordzee. Een tweedaagse tocht sportvissen of lange wrakkentocht is ook mogelijk. Bovendien zijn er allerlei (avond)arrangementen die wij aanbieden.

Een betrouwbaar schip

De Mercuur is een betrouwbaar schip met een lange geschiedenis. In 1995 is het schip verbouwd om te zorgen voor een ruime, gezellige kantine. Ook de kombuis is modern en de sanitaire voorzieningen zijn prima. Tijdens het kabeljauwvissen op de Noordzee komt u dan ook niets tekort.

Bel of mail

Neem contact met ons op als u graag een reservering wilt maken. U vindt op de website een formulier maar u kunt ook bellen met 0227 – 511417. Mailen kan natuurlijk altijd naar info@sportvisserijmercuur.nl.
Array