Makreelvissen Den Helder

Gezellig met familie, vrienden of collega’s: een dag makreelvissen vanuit Den Helder. Met onze boot gaan we ‘s morgens al vroeg de zee op om scholen makreel te vinden. Gedurende de hele dag kunt u uw hengel uitgooien en aan het einde van de middag keren we terug met alle gevangen vis.

Makreelvissen vanuit Den Helder

Voor een dagje makreelvissen vanuit de haven van Den Helder bent u bij Sportvisserij Mercuur op de juiste plek. Onze schipper weet altijd makrelen te vinden in de Noordzee dankzij onze moderne navigatie-apparatuur. Zo kunnen we u garanderen dat u de hele dag ontspannen kunt sportvissen.

Met De Mercuur makreelvissen vanaf Den Helder

Wij bieden verschillende arrangementen aan waarbij u kunt genieten van de open zee terwijl u aan het sportvissen bent. Makreelvissen kan vanuit Den Helder met u als opstapper, maar het schip huren voor een groep is ook mogelijk. Ook kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom.

Voor een gezellige dag uit

Makreelvissen op de Noordzee vanaf Den Helder is erg leuk en gezellig. Het is dan ook een ideale oplossing als u iets zoekt dat u kunt doen als personeelsuitje of een originele activiteit met uw vrienden. Alle benodigdheden kunt u aan boord huren.

Prima voorzieningen

De Mercuur is een schip van 40 meter lang en 8 meter breed. Door de forse omvang kunt u vertrouwen op een stabiele en veilige reis. Tijdens het makreelvissen vanuit Den Helder vindt u op het visdek twee robuuste vistafels. Bovendien heeft het schip een ruime, gezellige kantine, een moderne kombuis maar wel ouderwets lekker eten.

Maak nu een reservering

Aarzel niet om een plek bij ons te reserveren voor u of uw groep. U gebruikt hiervoor het reserveringsformulier op de website. Wilt u contact met ons opnemen? Op de Contactpagina vindt u een formulier. U kunt ook mailen naar info@sportvisserijmercuur.nl om een dag sportvissen te reserveren. Let op! graag datum erbij vermelden en mobiele telefoonnummer of bellen met 0227 – 511417.

Array

Vertrek 08.00 aanwezig 07.30

Aankomst ± 16.00 uur