Makreelvissen Noordzee

Kom een dag makreelvissen op de Noordzee, een gezellig dagje uit met vrienden, collega’s of familie. Sportvisserij Mercuur brengt u ‘s morgens vroeg naar een plek waar de scholen makreel zich ophouden, zodat u de hele dag de tijd heeft om te sportvissen.

Een leuke dag makreelvissen op de Noordzee

Wilt u een dag gaan makreelvissen op de Noordzee? Dat kan, als u meevaart met De Mercuur. De gevangen vis kunt u aan boord schoonmaken en aan het einde van de dag neemt u de vis mee naar huis. ‘s Avonds een maaltijd van uw zelf gevangen vis eten? Verser dan dit wordt het niet.

Makreelvissen op de Noordzee met De Mercuur

Wij organiseren regelmatig dagtripjes voor groepen en individu’s waar u kunt ervaren hoe het is om te vissen op de open zee. Ook kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom op De Mercuur. Naast makreelvissen op de Noordzee is kabeljauwvissen ook mogelijk.

Een uitstekend schip

De Mercuur is een schip met een lange geschiedenis. Dit forse schip is uitgerust met een zeer ruim visdek, een gezellige kantine en moderne kombuis. Bovendien kunt u vertrouwen op een stabiele en veilige reis. Het schip vaart bovendien onder toezicht van de Scheepvaart Inspectie en is dan ook in meer dan uitstekende staat.

Ontspannen op zee

U kunt heerlijk ontspannen terwijl u bezig bent met makreelvissen op de Noordzee. Wij accepteren opstappers maar u kunt het schip ook voor een groep afhuren. Een uitstekende activiteit voor een bedrijfsuitje of een dagje op zee met vrienden! Voor makreelvissen kunnen wij groepen tot maximaal 90 personen meenemen.

Wij helpen u graag

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze arrangementen of maak gelijk een reservering voor sportvissen. U vindt formulieren op de website maar u kunt ook direct bellen naar 0227 – 511417. Mailen is natuurlijk ook mogelijk als u deze stuurt naar info@sportvisserijmercuur.nl.

Array