Blog

Bewaar- en bereidingstips voor uw vers gevangen kabeljauw

De kabeljauw die u tijdens een dag zeevissen bij Sportvisserij Mercuur vangt, mag u mee naar huis nemen. In dit blog geven wij u een aantal handige tips om de vers gevangen vis zo goed mogelijk te bewaren én te fileren. Eet smakelijk! Kabeljauw bewaren: koelen of invriezen Allereerst is het goed om te weten […]

De Noordzee zit vol historische schatten

De Noordzee herbergt duizenden scheepswrakken. Schepen vergaan in een storm, vatten vlam of kapseizen en komen op de zeebodem terecht. Sommige wrakken zijn nog bijna intact, anderen zijn in de loop der jaren vergaan. Er gaan een heleboel waardevolle zaken verloren op zee. Onder de zeespiegel kun je waarschijnlijk nog vele historische schatten vinden, maar […]

Kies de juiste hengel voor bij het zeevissen

Het woord zegt het al: zeevissen is niets anders dan vissen op zee. U kunt niet alleen zeevissen vanaf een boot, maar ook vanaf het strand of de pier. Het leuke en avontuurlijke aan zeevissen op een boot is dat u naar gezonken scheepswrakken kunt varen. Dit is de perfecte plek om naar kabeljauw te […]

Recept: kibbeling van kabeljauw met ravigotesaus

Kibbeling is één van de populairste visrecepten gemaakt van kabeljauw. Vooral samen met ravigotesaus is het een veel gegeten snack. Heeft u kabeljauw gekocht of zelf gevangen? Dan kunt u gemakkelijk zelf kibbeling maken. Om kibbeling te maken, heeft u de volgende ingrediënten nodig: 1 kilogram kabeljauw 500 gram bloem 2 eieren 1 liter koffiemelk […]

1 2